sammen er vi

Om Kraft til å bære

KRAFT TIL Å BÆRE er lek og sang, aktiviteter, drama og dans, samtale og utforskning.

KRAFT TIL Å BÆRE er et formmessig fleksibelt produkt, og kan brukes i stor eller liten skala. Barnegrupper i ulik størrelse og alder skal kunne arbeide med temaene på en måte som passer for dem. Det kan settes opp en musikal eller arrangeres en konsert. Man kan lage en gudstjeneste, eller man kan bare synge noen få sanger. Ideer til gruppeaktiviteter, større oppsetninger og gudstjenester finner du her på krafttilåbære.no.

KRAFT TIL Å BÆRE handler om bærekraft. Hvordan jobbe med FNs bærekraftsmål for å ta vare på jorda vår og alle mennesker og dyr som lever her? Hva er bærekraft? Og hvem har egentlig kraft til å bære? Hva kan vi bære sammen?

KRAFT TIL Å BÆRE handler om vann. Historien har fortalt at tilgang til vann forandrer samfunn. Og kanskje er det håp i hver eneste dråpe?

KRAFT TIL Å BÆRE handler om menneskets og barnets verdi. Hver gang et barn blir til – samme hvem, og samme hvor – så er alle barn en søster og en bror.

KRAFT TIL Å BÆRE handler om dialog, og søker fred. Hva hører vi om vi lytter etter jordas hjerteslag? Hva hører vi om vi lytter etter andre mennesker? Og hvordan kan det være plass til alle i ringen av fred?

I KRAFT TIL Å BÆRE blir vi kjent med Kirkens Nødhjelps faste- og juleaksjon, og prosjekter knyttet til bærekraftsmålene.

Opphavspersoner

KRAFT TIL Å BÆRE er utarbeidet av Torbjørg Torp og Hans Olav Baden i samarbeid med Kirkens Nødhjelp og Holmlia menighet. 

Utviklet med støtte fra Den norske kirke – Kirkerådet, og Oslo bispedømmeråd.

Om innspillingen

Kraft til å bære er tilgjengelig på Spotify, Tidal, Apple music, iTunes og andre strømmetjenester. Både med vokal og med instrumental til bruk som singback.

 

Sanger

  1. Håp i en dråpe
  2. Et barn er født på denne jord (Julesang for hele året)
  3. Ringen av fred
  4. Jordas hjerteslag
  5. Vann forandrer alt
  6. Sammen kan vi bære
  7. Kraft til å bære (Kveldssang)

 

Tekst: Torbjørg Torp

Musikk: Hans Olav Baden

 

Produksjon

Produsent: Knut Bjørnar Asphol

Musikere: Knut Bjørnar Asphol og Hans Olav Baden

Mastering: Knut Bjørnar Asphol

Gitt ut av Labels and Gentlemen og Kirkens Nødhjelp

Med støtte fra Den norske kirke – Kirkerådet, og Oslo bispedømmeråd

 

Grafisk design

Bendik Solli Schøien (Tyde.no)